Зустріч з дитячою письменницею та головним редактором журналу «Крилаті» Тетяною Винник

Print

Новини,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Середа, 23 листопада 2016 22:12

Щонайменьше двадцятьп'ятеро дітлахів, зустрівшись з головним редактором журналу «Крилаті» Тетяною Винник, будуть шукати на бібліотечних поличках саме цей журнал. І справа не тільки в «крилатій» назві, яка одразу й окриляє, й підносить маленького читача, а й у багатожанровому змісті журналу. В ньому є все, що приваблює маленького читача, - пригодницькі та повчальні історії, зоосторінка, мовні та настільні ігри, а також праця для вправних пальчиків. На всіх цих локаціях побували гості бібліотеки, разом неспішно мандруючи сторінками журналу з найкращим гідом – головним редактором. У розмову, мовну гру, декламацію, навіть співи потихеньку долучилися усі присутні, адже вдала відповідь приносила бонус – закладку від журналу «Крилаті». Наприкінці заходу власників найбільшої кількості бонусів чекав сюрприз. Так що байдужих на зустрічі не було! Та й тема близька, цікава. Напередодні новорічно-різдвяних свят діти згадували святого Миколая, легенди, вірші й пісні про нього, а Тетяна Винник провела ще й майстер-клас від журналу «Крилаті» з виготовлення новорічної листівки.

Окрім журналу дитяча письменниця захопила й зацікавила дітей своєю новою книжкою «Відлуння старої хати », зачитавши уривок з книги.

Зустріч непомітно добігла кінця. Лунали слова щирої подяки авторці за цікаву зустріч та побажання творчих успіхів, а журналу «Крилаті» долітати до кожної української оселі!

colaz