Зустріч з директором видавництва «Час Майстрів»

Print

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Субота, 26 травня 2018 18:28

master_1Олег Симоненко – засновник та директор видавництва «Час Майстрів» завітав до центральної бібліотеки для дітей,

щоб поспілкуватися з бібліотекарями про значення книги та читання у житті, про роль батьків у вихованні сталої потреби читання у своїх дітей, про важливу складову сімейного читання у розвитку соціально адаптованої дитини.

«Час Майстрі́в» — українське книжкове видавництво, що спеціалізується на літературі для дітей та їх батьків. Директор видавництва та всі працівники керуються у своїй роботі гаслом «треба робити книги для всіх, як для своєї дитини».

master_4

«Настав час Майстрів, - говорить Олег Симоненко. - Завдання видавництва відшукати майстра і познайомити з ним дітей за допомогою книги. Саме майстер має право навчати дітей. Місія видавництва — створення дитячих книг, необхідних для еволюції душі».

У своєму виступі директор видавництва «Час Майстрів» зазначив також, що всі, хто дотичний до створення книги, прагнуть, щоб їхні видання допомагали привести думки до ладу, розвивали навички пізнання, підтримували природню допитливість дітей, формували образи, які допоможуть у житті, і в результаті сприяли народженню Майстра. Захоплива історію для дитячої книжки – обов'язкова умова, без якої вона приречена на забуття. Олег Симоненко висловив надію, що книжки видавництва «Час Майстрів» будуть приносити радість дітям та їхнім батькам, а видавництво буде намагатися робити їх витворами мистецтва, адже краса врятує світ.

Олег Симоненко рекламував книжки свого видавництва: презентував, як батько своїх дітей – цікаво, розкриваючи характер кожної книжки, наголошуючи на корисний і захоплюючий зміст та якісне художнє оформлення.

master_2

Після презентації бібліотекарі ознайомилися з книжками. Вони-такі дійсно варті уваги: своєю різножанровою тематикою, бездоганним художнім оформленням. Відчувається, що кожна книжка зроблена з любов'ю до дитини. Береш у руки таку книжку, і з'являється відчуття щастя і сонця. Не випадково кожна книжка має логотип: «Створюємо разом простір любові та пізнання для наших дітей». Бібліотекарі передавали з рук в руки книжки: хтось придбав для своєї бібліотеки деякі екземпляри, хтось занотував, щоб замовити згодом. Байдужих не було.

Зустріч залишила світлі відчуття радості та натхнення від спілкування з спорідненою душею. Олег Симоненко не тільки познайомив присутніх з видавництвом «Час Майстрів», але й висловив щирі слова вдячності на адресу праці бібліотекаря, наголосивши на її надзвичайно важливій соціальній місії.

master_3