Майстерня Святого Миколая «Ялинковий карнавал»

Print

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Четвер, 20 грудня 2018 14:01

majsternja_mikolajaЦентральна бібліотека для дітей влаштувала для дітей справжнє свято, свято ручної праці по створенню прикраси - "Ялинковий карнавал".

Учасники карнавалу прийшли у бібліотеку та одразу опинилися у новорічно-різдвяній атмосфері. Погляд відвідувачів не міг не зупинитися на різдвяних ялинках,що красувалися у різних куточках бібліотечних залів. Ніжні сніжинки запрошували полюбуватися красою та заохочували повторити це паперове диво! А подарунки від святого Миколая, що виглядали з-під ялинки, обіцяли солодке частування! Дух Різдвяних свят та Нового року вітав у дитячий бібліотеці.

02_02

03_0301_0104_0406_0605_05

Бібліотекарі запросили усіх учасників карнавалу до праці по створенню ялинкових прикрас з кольорового паперу. Спочатку дітям показали, які вироби можна зробити на майстер-класі: ангеликів, різноманітні варіанти сніжинок, різдвяні дзвіночки, ялиночки.

Діти слухали докладну інструкцію по створенню паперової іграшки, а потім бралися за її створення. Бібліотекарі допомагали, поправляли, підказували. Діти старанно виконували те, що показувала бібліотекар Леся Володимирівна. Попри видиму легкість, створити об'ємну сніжинку не так просто. Малечі довелося дуже постаратися, зіпсувати не одну паперову заготовку, поки вийшла легка, повітряна, об'ємна сніжинка.

Знаходячись у Майстерні Святого Миколая, діти зробили ангелика, різдвяний дзвіночок та два види об'ємних сніжинок. Малята працювали з задоволенням та під час майстування розповідали про подарунки від Святого Миколая, співали пісню "Ой, хто, хто Миколая любить".

Результат перевершив сподівання! Скільки красивих, яскравих, легких ялинкових іграшок зробили учасники карнавалу. До того ж, час спільної творчості об'єднав дітей, і цей день залишиться у пам'яті дітлахів як незабутні моменти щастя! Він запам'ятається розмаїттям яскравих та оригінальних виробів, що були зроблені власноруч і які потім прикрасять власну оселю.

Кожен учасник Майстерні отримав солодкий подарунок від Святого Миколая.

Фотомоменти заходу

Про ялинкові прикраси можна прочитати тут