Зустріч з книгою Бодо Шефера "Пес на ім’я Мані"

Print

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Четвер, 04 квітня 2019 12:22

22_223 квітня в центральній бібліотеці для дітей в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання відбулася зустріч учнів 7-х класів школи-ліцею № 13 з книгою Бодо Шефера «Пес на ім'я Мані».

Автор книги Бодо Шефер говорить, що «те, чи вміє людина обходитися з грошима, з'ясовується у дуже ранньому віці». Говорити про гроші з дітьми допоможе книжка «Пес на ім'я Мані». Саме ця книжка навчить дітей правильно поводитися з грошима. Вона дуже повчальна і добра, а історія про дівчинку і собаку, яка вміла говорити і тому допомагала хазяйці правильно розподіляти кошти, має на дитину дуже сильний мотивуючий вплив.

Зміст книги сприймається легко, адже елементи фантастики захоплюють. І навіть складні фінансові теми сприймаються легко та зрозуміло, адже до кожного корисного правила наводяться не аргументи, а цікавий образ. Окрім того, книга вчить не лише використовувати гроші, а й вірити у себе.

Під час заходу учні у процесі ігор ознайомилися з валютами різних країн світу, пізнавали історію України за малюнками на українських банкнотах, дізналися про процес виготовлення паперових грошей та професій до них дотичних.

Було пізнавально.

Фотоматеріали заходу