Майстер-клас «Різдвяний янгол»

Print

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
П'ятниця, 03 січня 2020 17:02

ploza2 січня центральна бібліотека для дітей біля головної ялинки міста проводила майстер-клас з виготовлення різдвяного янгола та дзвіночка з ажурної серветки.

В новорічно-різдвяні свята так хочеться дарувати й отримувати подарунки, усмішки, любов, тепло відносин! Різдвяна музика, що лунає звідусіль, божественні передзвони «Щедрика» налаштовують на співчуття, добро, на бажання чути та цінувати тих, хто поруч. Подарувати ближнім добре слово і щось матеріальне. І зовсім не обов'язково бігти в магазин і скуповувати там маленькі дрібнички. Набагато приємніше самостійно виготовити милий подарунок.

В ці передріздвяні дні особливо хочеться зробити щось символічне своїми руками. Милішої прикраси, ніж різдвяний янгол та дзвіночки, складно знайти. Акуратно зроблені, вони можуть бути чудовим подарунком для близьких та рідних. Отож працівники бібліотеки вирішили показати дітям, як з ажурної серветки зробити янгола – охоронця сім'ї та дзвіночки, що несуть добрі вісті. Охочих спробувати свою майстерність було дуже багато. Діти, що долучилася до створення різдвяних іграшок, відчули, як засвітилися зсередини і іграшки, й самі діти. За свої старання маленькі майстри відчули піднесення, радість та любов. Кожен, хто підходив до бібліотечної ятки, повертався з чудовими різдвяними подарунками.

Фотомоменти заходу