Зустріч з дитячою пресою «Щоб всі діти більше знали, є газети і журнали»

PDF Print E-mail

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Понеділок, 03 лютого 2020 13:02

dzyrnaly_zastavka31 січня до центральної бібліотеки для дітей завітали учні школи №15 на зустріч з дитячою пресою «Щоб всі діти більше знали, є газети і журнали».

Цікавий інформаційний огляд періодичних видань для дітей підготувала бібліотекар Митник Марія. Користувачі бібліотеки дізналися, що на даний момент видається більше 50 видів дитячих журналів та газет всеукраїнського рівня. Сьогодні вони здатні задовольнити вимоги найпримхливішого читача. Тематична різнобарвність і поліграфічна якість дитячих видань, яскравість та виразність художнього оформлення приваблюють юних читачів та їх наставників. Поряд із добре відомими не одному поколінню читачів журнальними іменами – «Малятко», «Барвінок», «Дзвіночок», «Однокласник», з'явилося багато нових: «Пізнайко», «Професор Крейд», «Жирафа Рафа», «Ангеляткова наука», «Ангелятко», «Школа Юного Вченого», «Колосок», «Паросток», «Велика Дитяча Гагета» тощо.

Для розвитку творчих здібностей наша бібліотека передплачує такі журнали, як: «Умійко», «Жасмин», «Академія Саморобкіна», «Ангеляткова наука», «Ангелятко».

Діти із великим задоволенням гортали сторінки яскравої преси з цікавими кросвордами, пізнавальною інформацією, літературними іграми, макетами для виготовлення аплікацій та паперових поробок.

Психологи радять долучати дітей до перегляду та читання періодичних видань, адже це робить процес читання динамічним, спонукає до швидкого переключення уваги від однієї теми до іншої, розвиває інтелект.

Читайте та розвивайтесь разом із газетами та журналами, які передплачує наша бібліотека!

Фотомоменти зустрічі

 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу