«Літо +»: ігрові забави у бібліотеці

Print

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Субота, 26 червня 2021 12:26

igry_2021Сучасна дитяча бібліотека – це не тільки гарні книжки,

приємне спілкування, можливість отримати комп'ютерні послуги, відвідати майстер-клас та взяти участь у цікавезних заходах! Сучасна дитяча бібліотека – це можливість провести час за гарною грою разом з однолітками! Влітку, коли у всіх школярів так багато вільного часу, бібліотека запрошує своїх читачів у спекотний день в прохолодні читальні зали чи на бібліотечне подвір'я, щоб разом цікаво, пізнавально, а головне емоційно вибухово провести час!

Бібліотека придбала ігри для дітей та підлітків. Сьогодні розкажемо про ігри для малечі.

  • «Світлофор». Це дитяча настільна гра, яка в ігровій формі навчить чи нагадає малюкам правила дорожнього руху. Учасник гри стає уявним водієм автомобіля чи пішоходом. В ігровій формі діти вчяться бачити та добре запам'ятовують попереджувальні та заборонні знаки, знаки сервісу та інформаційно-вказівні знаки, дорожню розмітку та що вона означає. Тож знання, отримані у грі «Світлофор», нададуть дитині почуття впевненості на дорозі, адже будь-який знак вона зможе прочитати та буде знати, як діяти!
  • Гра захоплює малечу, адже учасники гри приміряють на себе різні ролі: полісмена, водія вантажівки, легкового чи вантажного авто, водія автобуса. Кожен учасник отримує маршрутний лист і... Хто скоріш дістанеться пункту призначення! Правил дорожнього руху порушувати не можна!
  • «Твістер». Весела рухлива гра, яка зав'яже учасників гри у тугий вузол! Бажано грати на подвір'ї на свіжому повітрі, адже галасу та емоцій буде багато!
  • «Підводний світ» кепси. Гра як для приміщення, так і для вулиці. Необхідна гарна компанія та стіл зі стільчиками. Гра розвиває увагу, учасники гри добре вивчать назви тварин підводного світу, а головне – добре розважаться!
  • «Розумійко». Для малечі 8+. Розвиває уяву, міміку, кмітливість, фантазію, логіку, адже кожному учаснику гри випадає у різний спосіб пояснити слово, не називаючи його. Дуже подобається дітям ця гра! Навіть дорослі в захопленні від гри!
  • «Логічні ігри». У цю гру можуть грати від 1 до 6 гравців. Гра тренує пам'ять та увагу, розвиває дрібну та сенсорну моторику, навчає логічно мислити, а головне – зробить спільне дозвілля з батьками та друзями корисним та приємним.
  • «УНО». Всесвітньо відома карткова настільна гра. Вона проста в освоєнні, динамічна і йде «на ура» в будь-якій компанії. В УНО є азарт! Швидкість і безперервна взаємодія з гравцями не дадуть нудьгувати! В УНО можуть грати від 2 до 10 гравців у віці від 7 до 100 років!

Всі ці ігри чекають на вас у бібліотеці! Приходьте самі і з компанією! Буде дуже весело!