Пізнавально-ігровий калейдоскоп "Світ хвостатих та вусатих сіро-буро-рудуватих""

Print

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Вівторок, 08 серпня 2017 16:22

svit_vusatu8 серпня в центральній бібліотеці для дітей відбувся пізнавально-ігровий калейдоскоп «Світ хвостатих та вусатих сіро-буро-рудуватих».

Діти ділилися своїми знаннями та враженнями від спілкування з тваринами, з цікавістю слухали один одного, пізнавали нове й цікаве про світ тварин. Читачі з азартом включилися у гру «Абетка тварин» біля дитячої карти тварин світу, з захопленням робили словесне малювання у грі «Відгадай задуману тварину», навперебій відгадували тварин у «Загадковому зоопарку» та у вікторині «Що ти знаєш про тварин?». Завершилася пізнавальна частина заходу грою «Павутинка». Діти за допомогою клубочка з ниток показали умовний зв'язок між усіма тваринами, довели, що все в екосистемі нашої планети взаємопов'язане та взаємозалежне. Далі діти дивувалися та захоплювалися світом тварин, спостерігаючи за їхніми повадками в окулярах віртуальної реальності. Це було так цікаво!

Читачі ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою книжок про тварин «Кожного дня і кожну хвилину оберігайте кожну тварину» та обрали книжку для читання вдома.

Фотогалерея з події