Ми найкращі!

Print

Новини,

Акції та конкурси

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Неділя, 16 грудня 2012 16:14

21-23 листопада 2012 р. в м. Києві відбулась звітно-виборна та щорічна Конференція Української бібліотечної асоціації «Бібліотек@: відкритість, творчість, інновації», у якій взяли участь понад 200 фахівців бібліотечно-інформаційної сфери з усієї України.

21 листопада у Київському міському будинку вчителя відбулася урочиста церемонія вручення нагород і відзнак УБА (Української бібліотечної асоціації). Сайт bibliokid.if.ua взяв участь у конкурсі на кращий сайт року та виборов перемогу у номінації «Кращий сайт року – 2012 для дітей та юнацтва».

З вітальним словом до організаторів та учасників звернулися народний депутат України Микола Томенко, заступник Міністра культури України Тимофій Кохан, український поет і видавець, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович , директор програми «Бібліоміст» Матей Новак та директор Програми сприяння Парламенту ІІ Елеонора Валентайн . У роботі Конференції УБА також взяли участь відомий письменник Андрій Курков, президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін, представники українських видавництв та комерційних установ, що співпрацюють з бібліотеками.

Дорогі читачі, ми вдячні Вам за інтерес до нашого сайту та бібліотеки! Ми працюємо, щоб кожен із Вас знайшов тут корисну та ґрунтовну інформацію, пізнавальні статті та ігри чи цікаві конкурси. Ми створюємо наш інформаційний простір разом, отож це наша з Вами перемога!