«Мандруй, розвивайся, дивуйся, посміхайся!» : історичний круїз

Print

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Четвер, 22 серпня 2019 11:50

100_10022 серпня центральна бібліотека для дітей запросила читачів на історичний круїз «Ми вдячні Богові та долі за гарне свято – свято волі»,

присвячений Дню Незалежності України. Біля книжково-ілюстративної виставки «Подорож Україною» бібліотекарі розмовляли з дітьми про День Незалежності.

Дата проголошення Незалежності України стала зворотною віхою в історії розвитку Української держави, могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту. Цей день для нас є святом єднання, переоцінки наших ідеалів.

В День Незалежності ми вітаємо один одного зі святом та бажаємо міцного здоров'я, щастя, достатку, миру, наполегливості та перемоги у вирішенні життєво важливих проблем, подальших успіхів у всіх справах в ім'я процвітання незалежної України.

«Мандруй, розвивайся, дивуйся, посміхайся!»

Книга «Мандруємо Україною», що представлена на книжково-ілюстративній виставці, запрошувала читачів у справжню подорож знайомими та незнайомими куточками України. Бібліотекарі та читачі відкривали Україну разом, а допитливі та непосидючі герої – малюки Лисеня та Вовченя – супроводжували у подорожі та розповідали про найкрасивіші куточки України, незвичайні пам'ятники та музеї, дивовижні парки, озера, гори, печери! Запрошуємо усіх здійснити подорож з книжкою «Мандруємо Україною»! Ви побачите й дізнаєтесь багато нового та цікавого. Ми - мандрували, дивувалися і ... посміхалися!

Фотомоменти заходу

З Днем Незалежності, Україно!