Міська дитяча бібліотека у рамках "Каскад-фесту"

Print

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Понеділок, 30 вересня 2019 12:25

kaskad_5Центральна бібліотека для дітей вже другий рік поспіль долучається до свята мікрорайону «Каскад-фест».

29 вересня мешканці мікрорайону з нетерпінням чекали на свято! А діти заздалегідь вишикувались у черги на різноманітні майстер-класи. Центральна бібліотека для дітей підготувала для малечі та всіх охочих виготовлення квіткової композиції з природного матеріалу – з насіння гарбуза та соняшника. Такий виріб може прикрасити інтер'єр дитячої кімнати, може стати хорошою ідеєю для подарунка.

Бібліотекарі спілкувалися з кожною дитиною, що зацікавилася осінньою композицією, ознайомлювали з різноманіттям насіння, яке можна використовувати в роботі. Розказували послідовність дій, допомагали добирати кольорову гаму для створення квітки.

Така робота розвиває у дітей уяву і фантазію, виховує естетичний смак, вміння бачити прекрасне в буденному, акуратність в роботі. Майстер-клас по створенню квіткової композиції з насіння є ще хорошим тренінгом для розвитку дрібної моторики у дітей.

Охочих було дуже багато! І не тільки дівчатка, хлопчикам також було цікаво робити квітку з насіння. Діти придивлялися до насіння, а воно ж так нагадує пелюстки. Так і хочеться скласти їх у чудову квітку, саме таку, яка є у кожного в уяві!

Зробивши творчу локацію у рамках «Каскад-фесту», бібліотека дала дітям можливість проявити величезний простір для фантазії і подарувала свято творчості.

Було цікаво, корисно і дуже святково! А головне – діти та їх батьки дізналися про міську бібліотеку для дітей. Тож чекаємо на нових відвідувачів.

Фотомоменти заходу