Майстер-клас «Новорічна прикраса власними руками»

Новини,

Акції та конкурси,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Майстер-клас «Новорічна прикраса власними руками»

14 листопада у центральній бібліотеці для дітей відбувся майстер-клас із виготовлення новорічної іграшки. Навчала дітей тонкощів декоративного шиття майстриня, спеціаліст позашкільної освіти Марія Василівна Висоцька.

Це свято для дітей стало можливим завдяки ентузіазму та фінансовому забезпеченню майстер-класу молодіжною організацією Ротаракт-Клуб Івано-Франківськ.

Майстер-клас відбувся як свято. З наближенням новорічно-різдвяних свят кожен думає і про дива,що відбуваються в цей час, і про подарунки, які приємно отримувати всім, і про благодійні справи, які допомагають людям відчути себе корисними, добрими та щедрими.

Всі ці відчуття отримали учасники майстер-класу. Тема «Новорічна прикраса власними руками» налаштувала на приємний передноворічний настрій. Можливість навчитися робити м'які іграшки, оздоблювати їх, а разом з тим гарно провести час у колі однолітків підсилила цей чудовий настрій. Коли учасники майстер-класу дізналися, що одна з виготовлених ними іграшок буде реалізована через благодійний аукціон, а гроші від їхньої реалізації будуть спрямовані на купівлю дошки для першачків у сільську школу Надвірнянського району, то відчуття причетності до великої справи благодійності через їхню маленьку справу – пошиття іграшок – не покидало учасників та додавало бажання робити якнайкраще.

Були на майстер-класі і зовсім маленьки учасники – діти від 3 до 7 років. Вони робили аплікації та насолоджувались тим, що працювали разом з дорослими. Своїми маленькими ручками вони зробили по дві ялиночки: одну – ялинкову прикрасу, другу – новорічну листівочку.

Перший майстер-клас із пошиття новорічної іграшки відбувся. На другій запрошуємо прийти 28 листопада о 14.00.

Буде цікаво! Не пропустіть можливості повчитися, а разом з тим зробити корисну справу.

 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу