«АЛІСА В КРАЇНІ ДИВ» ТЕПЕР ІЗ «ЖИВИМИ» ІЛЮСТРАЦІЯМИ ГАПЧИНСЬКОЇ

PDF Print E-mail

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Четвер, 17 травня 2018 16:23

Центральна бібліотека для дітей отримала унікальну книжку Л.Керролл «Аліса в країні Див» оживаючими ілюстраціями.

«Аліса в країні Див», малюнки Гапчинської та мультяшна анімація - все це поєднали в єдиній... книзі! Центральна бібліотека для дітей презентують казку Льюїса Керола, ілюстрації до якої оживають за допомогою смартфону. Варто лише завантажити спеціальний додаток і навести камеру на будь-яку картинку книги. Таке інтерактивне видання підготувала київська компанія. Вона створює світові бренди на основі українського культурного феномену.

Таких живих малюнків у книзі шість — по одному міні-мультфільму до кожного розділу казки. Автори ідеї кажуть: хотіли не просто оживити Алісу, а показати всьому світу феномен сучасного українського мистецтва. Саме тому малюнки до казки виконала відома українська художниця Євгенія Гапчинська.

Самобутні персонажі Євгенії Гапчинської – зворушливі, наївні та кумедні нададуть вже знайомій казці англійського письменника особливої душевності та затишку. Аліса Є.Гапчинської зовсім не подібна ні на жодну свою попередницю. Ця чарівна дівчинка, кругловида і весела, з рожевими щічками, створить читачеві чудову компанію у незабутню подорож до країни Див. Улюблені герої «оживатимуть» у руках маленьких читачів за допомогою спеціального додатку WONDERLAND – AR.

Нову "Алісу в країні Див" розробляли 9 місяців. Автори називають цей строк символічним, адже ставляться до творіння, наче до дитини.

Ксенія Габдрахімова, представниця продюсерського центру "Art Nation", якому належить ідея створення інтерактивної книги вважає, що книга з доповненою реальністю – це ще один крок до залучення дітей до читання.

У книзі довгі мультики, з ними можна фотографуватися, з ними можна контактувати, є озвучка, і читати таку книжку, звісно, веселіше!

Приходьте на презентацію книжки, яка відбудеться 31 травня о 12.00. Будуть різні розваги: ігри, кросворди, вікторини, квести, головоломки. А головне – оживаючі ілюстрації.

Буде цікаво!

 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу