Перші кроки у бібліотеці

PDF Print E-mail

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Четвер, 11 жовтня 2018 14:36

perhsi_kroki11 жовтня центральна бібліотека для дітей проводила екскурсію «Перші кроки у бібліотеці» з учнями 1 класу школи №11.

Ігрова кімната, де проходила зустріч, вже чекала на маленьких відвідувачів. На столах яскравими обкладинками промовляли до дітей казки, виставка дитячих малюнків так і спонукала до малювання, герої лялькового театру запрошували до вистави, іграшки, пазли, хатинки – все це викликало захоплення у дітей та бажання чимдуж до всього доторкнутися. Малеча разом зі вчителькою опинилися у справжньому царстві дитячої книги та розваги.

Бібліотекар Атаманюк Леся Володимирівна радо привітала дітей, розказала про бібліотечні правила та правила поводження з книжкою. Діти розповідали про свої улюблені казки, з задоволенням відгадували загадки. Всім цікавим, що знаходиться у бібліотеці, цього разу погратися не вдалося. Проте кожен учень по черзі зміг проявити свої таланти у розігруванні казки «Колобок» у ляльковому театрі. Було цікаво й захоплююче.

Перша зустріч з бібліотекою стала яскравою подією шкільного життя та запам'ятається дітям надовго. Задоволені діти йшли з бібліотеки з книжками. Обіцяли приходити частіше! Адже кожна дитина вже знайшла для себе цікаве заняття в ігровій кімнаті. Ми надіємося, що ця зустріч буде заохочувати дітей приходити у бібліотеку знов і знов.

Фотомоменти зустрічі

 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу