Фестиваль умільців «Від ремесла до творчості»

PDF Print E-mail

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Середа, 08 травня 2019 09:29

24_247 квітня в центральній бібліотеці для дітей відбувся фестиваль умільців «Від ремесла до творчості».

Несприятлива погода завадила багатьом дітлахам прийти на фестиваль. Проте невелика кількість дітей не стала причиною для скасування заходу. Кожен навпаки отримав достатню кількість уваги. Учасники майстер-класу вчилися робити з кольрового паперу метелика та весняну квітку.

Майстер-клас для дитини – це школа радості. Маленький читач попадає в атмосферу яскравих барв, де є все, що потрібно для роботи. Нічого не забороняється: ріж кольоровий папір, клей, вирізай, пробуй, експериментуй. Кожна дитина на майстер-класі відчуває себе дослідником. Як же цікаво пізнавати світ у колі однодумців, вчитися робити щось нове, перебуваючи у приємній ігровій атмосфері. Кожен учасник таких майстер-класів отримує масу задоволення від того, що відбувається.

Учасники фестивалю умільців «Від ремесла до творчості» вже не вперше беруть участь у майстер-класах по створенню різноманітних поробок з кольорового паперу. Тому кожен проявляв свою індивідуальність і в той же час вчився, як можна декорувати своє помешкання. Діти створили своїми руками метелика та весняну квіточку. Створені вироби привчають дітей до краси і вишуканості. Вони будуть служити прикрасою у дитячий кімнаті та спогадом про приємні часи, проведені у бібліотеці.

Фотомоменти заходу

 

Знайомтесь: книжка!

Пінзель. Фантазія на тему біографії. Ірина Пустиннікова

15_04_2024_5Йоганн Георг Пінзель (? — осінь 1762) — найвидатніший скульптор епохи рококо на українських теренах.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу