КоханняДоЧитання: книга у житті родини Череп

PDF Print E-mail

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Четвер, 31 жовтня 2019 00:00

irynka_cherep_1Іринка Череп – читачка центральної бібліотеки для дітей з 3 –х річного віку. Її читацький формуляр грубенький від записів прочитаних книжок.

Гортаємо його та прослідковуємо шлях Іринки у неймовірно цікавому, безмежному світі дитячої книги. Від веселих віршиків та повчальних історій, дитячих енциклопедій до вже серйозних книжок таких як от В. Нестайка, А. Костецького, Г. Вдовиченко, П. Треверс, А. Ліндгрен, Р.Далл, Баррі та багато іншого.

Іринине КоханняДоЧитання не випадкове: уся родина Черепів були і є читачами центральної бібліотеки для дітей. Мирослав Череп, Іринчин тато, у свої дитячі роки був її постійним читачем. Часто проводив час за читанням книги у читальному залі. Світлана Євгенівна, мати Іринки, також є постійною читачкою бібліотеки. Пані Світлана, як вчителька української мови та літератури, цікавиться новинками сучасної української літератури, книжками про мову та фаховими журналами. І, звісно, формує та направляє читацький смак своєї донечки.

Ігор, старший син родини Черепів, у свій час був частим відвідувачем бібліотеки, гарним читачем та переможцем Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія- 2014».

Ось така читаюча родина! До того ж й дуже творча! Нещодавно Мирослав Череп запропонував зняти відео про бібліотеку й книгу. Героїнею маленького фільму стала Іринка Череп, вона його і озвучила.

Дивіться!

Читайте! І буде Вам щастя! До цього закликають герої нашої статті та ми, бібліотекарі центральної бібліотеки для дітей міста Івано-Франківська!

 

Знайомтесь: книжка!

Наші звичаї і традиції. Марія Морозенко

15_04_2024_2Українські традиції та звичаї вражають своєю різноманітністю,

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу