«Знайомство з державними символами України: до Дня Конституції України»

PDF Print E-mail

Новини,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Вівторок, 27 червня 2017 12:14

Захід був присвячений Дню Конституції.

Конституція України – це Закон законів, це – серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.

Читачам була запропонована книжкова виставка «Я - громадянин», біля якої бібліотекар поспілкувався з дітьми про великі права для маленьких громадян. Томілова Лілія Іванівна розповіла дітям, про те як «народжуються» закони; пояснила, що Конституція надає їм рівні права та не допускає жодного насилля над дитиною. Діткам були зачитані правові ситуації, а вони пропонували варіанти їх вирішення. Практичним шляхом читачі разом з бібліотекарем дійшли висновку, що доля і щастя народу та кожної людини залежить від того, якою буде Конституція. Адже всі інші закони, розпорядження не повинні суперечити Конституції - основному Закону України.

Читачі із задоволенням включилися у творчу роботу – розфарбовували розмальовки із символами нашої держави. Старші читачі позначали на мапі-заготовці обласні центри України, а потім розфарбовували її жовто-блакитними кольорами.

Далі читачі подорожували Україною в окулярах віртуальної реальності та розмальовували та оживляли героїв улюблених мультиків.

Було цікаво й весело та пізнавально!

 

Знайомтесь: книжка!

«Несподіване кіно» Наталія Ясіновська

nespodivane_kinoДарка й Кет не уявляють свого життя без танців.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу