Коли казка стає реальністю

PDF Print E-mail

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Понеділок, 08 квітня 2019 14:02

278 квітня в центральній бібліотеці для дітей учні 5-б класу школи №11 разом з вчителькою та бібліотекарями подорожували сторінками казки Л.Керрола «Аліса в країні Див».

Діти з задоволенням включилися у різноманітні ігри, конкурси, згадували Алісині пригоди, зачитували цитати з тексту та тлумачили їх, створювали психологічний портрет письменника, складали пазли та оживляли ілюстрації Є. Гапчинської до цього твору.

Диво, радість, задоволення та цікавість вітали у бібліотеці. А інакше й не могло бути: твір Л. Керрола про допитливу дівчинку Алісу, життєствердні ілюстрації Є. Гапчинської, доповнена реальність – все це викликало у читачів радість й захоплення.

«Радість – всесвіту пружина, Радість – творчості душа, Дивна космосу машина, Нею живиться й душа», - писав Ф. Шиллер в оді «До радості». Надіємося, що серця наших відвідувачів отримали від зустрічі з книгою Л.Керрола «Аліса в країні Див» з доповненою реальністю вітамін радості! Ця зустріч з дивом надихне їх на гарне навчання, творчість та змагання.

Фотомоменти заходу

 

Знайомтесь: книжка!

Пінзель. Фантазія на тему біографії. Ірина Пустиннікова

15_04_2024_5Йоганн Георг Пінзель (? — осінь 1762) — найвидатніший скульптор епохи рококо на українських теренах.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу