Літечко запрошує в книжковий дивосвіт: екскурсія до бібліотеки

PDF Print E-mail

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
П'ятниця, 28 травня 2021 11:41

lytezko_2021Літні канікули вже не за горами!

Літо 2021 неодмінно буде для всіх дітей цікавим, дивовижним, незвичайним! Буде безліч оригінальних подорожей, веселих забав, цікавих зустрічей, інтересних екскурсій і неодмінно багато-багато різних книжок! Ми впевнені, що у кожної дитини знайдеться трохи часу на прочитання дивовижних казок, захопливих оповідань, неймовірних пригод.

27 травня центральна бібліотека для дітей після довгої перерви вітала у себе дітей! Захоплюючі погляди малечі, дотепні запитання, бажання прочитати всі книжки, що розмістилися на бібліотечних полицях – таким був 2-В клас школи №26!2021_3

Діти готувалися до зустрічі з бібліотекою заздалегідь – малювали, готували запитання до бібліотекарів і дуже чекали на цю подію. В цей день бібліотека ожила, засяяла від дитячих голосів, їх цікавих і допитливих оченят, від руху книжок на поличках. Піднесені бібліотекарі розповіли дітям про бібліотеку, ознайомили з правилами користування літературою, завели на кожного читацький формуляр, і кожна дитина після екскурсії йшла додому з книжкою, яку собі сподобала.

Перше побачення з бібліотекою не могло відбутися без сюрпризу. Зустріч з івано-франківською казкаркою Віталією Савченко була тою неочікуваною, але дуже цікавою подією. Діти радісно зустріли письменницю, згадували її казки, які вони читали, та про зустріч з нею у першому класі. Віталія Савченко розповідала про свої казкові збірки, спілкувалася з читачами та прочитала дітям казку про морозиво. Дітям дуже сподобалась зустріч! Тож наш сюрприз для читачів вдався.

Піднесені діти обіцяли читати влітку та щотижня відвідувати бібліотеку.

 

Знайомтесь: книжка!

Пінзель. Фантазія на тему біографії. Ірина Пустиннікова

15_04_2024_5Йоганн Георг Пінзель (? — осінь 1762) — найвидатніший скульптор епохи рококо на українських теренах.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу