Читання на галявині

PDF Print E-mail

Новини,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Четвер, 21 липня 2016 21:37
Читання на галявині

Від початку літа центральна бібліотека для дітей виходить зі своїх приміщень на галявини та майданчики у своєму мікрорайоні. Так відбулося й 20 липня.

Липневого, але не дуже сонячного ранку, на галявинку біля бібліотеки висипала вервечка дітлахів зі стільчиками. Маленькі читачі разом із дорослими читачами та бібліотекарями завітали до літньої читальної зали на голосні читання, які проводяться у рамках проекту "Літо без нудьги".

Маленькі й дорослі читачі, бібліотекарі знайомилися, передаючи один одному надувну кульку, говорили про відчуття радості й страху, грали у гру "Мова жестів", показуючи, як можна передати почуття радості, любові, страху жестами, виразом обличчя, та читали. Дорослі читачі Булдигін Станіслав та Щепківська Лілія виступили у ролі артистів — прочитали дітям казку "Темрява та її приятелі". Спілкуючись після прочитання казки про головного героя та його проблему — боязнь залишатися ввечері наодинці у кімнаті, дітки й самі позбулися страху темряви і відпустили усі власні страхи разом із голосним декламуванням віршика

"Страх, страх, страшище!

Геть-геть котись!

На сміх, сміх, смішинку

Перетворись".

Вернувшись з галявини, грілися чаєм, ласували печивом та цукерками, говорили про все й про книжки також. Не обійшлося й без фотосесії біля бібліотеки.

 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу