Конкурс дитячого читання «Найкращий читач року - 2017»

PDF Print E-mail

Новини,

Акції та конкурси,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Середа, 15 березня 2017 00:00

Як завжди головними дійовими особами були діти 6, 7 класів, найкращі читачі з усіх бібліотек міста.

Дух читання, книжки об'єднував всіх, хто зібрався в бібліотеці. Конкурсанти помітно хвилювались перед виступом, проте це їм не заважало обмінюватися враженнями, показувати один одному книжки, що принесли з собою, розглядати приміщення бібліотеки, вчитуватися у вислови видатних людей про читання, які були розміщені на стелажах та поличках.

Сам конкурс «Найкращий читач року» перетворився на калейдоскоп цікавих, чуттєвих, чарівних, веселих, психологічних замальовок про улюблену книжку. Читачі так щиро та з таким запалом ділилися враженнями про свою улюблену книжку, що захопили своїми розповідями присутніх дорослих, а журі майже одностайно було в оцінюванні усних виступів. «П'ять – п'ять – п'ять – п'ять – п'ять!» - майже за кожним виступом оголошувалися найвищі бали та лунали оплески.

Конкурс непомітно добіг кінця. Журі, підрахувавши бали за усну та письмову відповідь, оголосило переможців. В категорії 6 класи перемогла Пономаренко Світлана. В категорії 7 класи однакову кількість балів набрали три учасники: Кліщ Анастасія, Остапчук Вікторія та Семирозум Олександр. Шляхом літературних батлів визначили переможницю. Нею стала Остапчук Вікторія. Пономаренко С. та Остапчук В. будуть відстоювати звання найкращого читача року у наступному етапі конкурсу, що відбудеться у обласній бібліотеці.

Директор централізованої бібліотечної системи, представник Департаменту культури, бібліотекарі вітали переможців та всіх учасників конкурсу. Дорослі дякували дітям за їх дружбу з книжкою та запевнили, що читання обов'язково приведе їх до успіху та перемоги . Побажали всім здоров'я, успіхів та нових читацьких знахідок. А цьогорічні суперчитачі бажали конкурсу довгих років життя.

Всі учасники конкурсу були нагороджені Подяками та невеличкими подарунками.

Фотоматеріали з конкурсу

 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу