До відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання

Новини,

Акції та конкурси,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Тиждень дитячого читання

26 березня 2012 року о 14.00 у приміщенні центральної бібліотеки для дітей відбулося свято читачів «Кораблі думки, що мандрують хвилями часу», присвячене відкриттю Всеукраїнського тижня дитячого читання.

Чупрунова У.Г., головний методист управління освіти з бібліотек, Томілова Л.І., бібліотекар читального залу центральної бібліотеки для дітей, привітали учасників дійства з початком Всеукраїнського тижня дитячого читання. А далі зал був у розпорядженні читачів – учнів 7-х класів різних шкіл міста. Вони зібрались тут для того, щоб поспілкуватися з однолітками про прочитані книги, презентувати найулюбленіший твір та власну ілюстрацію до нього. Діти проявили надзвичайну зацікавленість до всього, що відбувалося: знайомилися один з одним і з бібліотекою, уважно слухали виступаючих, роздивлялися малюнки-ілюстрації. Виступи-презентації були дуже цікаві і артистичні, щирі і відверті. Улюбленому герою присвячували власні вірші, улюблені книжки надихали на створення власних творів, тут то впевнено, то мрійливо звучала скрипка і було дуже багато малюнків-ілюстрацій: яскравих і чорно-білих, виконаних фарбами і кольоровими олівцями. Своїми враженнями про почуте і побачене поділилася запрошена на свято художниця і поетеса Ірина Тарновецька–Мороз. Вона розповіла присутнім про свій творчий доробок у царині мистецтва пензля і слова, ознайомила дітей з картинами і зачитала вірші з власної збірочки «Кольорові сни». З рук художниці учасники конкурсу отримали призи за кращий малюнок.

Зустріч принесла всім присутнім багато позитивних емоцій, світла і надій. На завершення учасникам побажали завжди залишатися такими розумними, творчими і читаючими.

 

Знайомтесь: книжка!

Пінзель. Фантазія на тему біографії. Ірина Пустиннікова

15_04_2024_5Йоганн Георг Пінзель (? — осінь 1762) — найвидатніший скульптор епохи рококо на українських теренах.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу