Майстер – клас з виготовлення вербової гілочки з бісеру

Новини,

Акції та конкурси,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Майстер-клас із бісероплетіння

9 квітня у центральній бібліотеці для дітей розпочалися великодні майстер-класи «Зустрічаємо весну!» Вони стали можливими завдячуючи фінансовій підтримці молодіжній громадський організації Ротаракт-клуб Івано-Франківськ, яка закупила матеріали для майстер-класів.

Сьогодні під керівництвом майстрині Мустафіної Наталії Федорівни, учасники майстер-класу робили вербову гілочку з бісеру. Наталія Федорівна – керівник гуртку з бісероплетіння міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Тож тонкощам та секретам роботи з бісером навчила дітей швидко і запевнила, що у всіх до кінця майстер-класу вийде чудова вербова гілочка. Причому діти створювали гілочки і для себе, і для передачі воїнам АТО. Ротаракт-клуб збирає посилку до Великодніх свят на схід. Воїни з великою радістю чекають на те, що робиться руками дітей, тримають таки речі завжди біля себе, сприймаючи їх як оберіг.

Тож учасники майстер-класу з завзяттям взялися до роботи. Панувала тиша, кожен був зосереджений на створюванні вербової гілочки. Бісер – такий малесенький матеріал. Треба було пристосуватися населяти його на дротик та ще й за схемою, міняючи білий та коричневий бісер. Тож знадобилася й увага, й дрібна моторика, й рахунок, і терпіння. А головне те, що діти вплітали у свої роботи тільки позитивні емоції. Учасники майстер-класу різні за віком, проте однаково швидко навчилися плести котики, а Наталія Федорівна допомагала та вплітала готові котики на гілочку. Робота заохотила й всіх дорослих: ротарактівці, бібліотекарі, батьки також виготовили вербові гілочки для наших захисників.

Майстер-клас непомітно добіг кінця, і кожен учасник залишав бібліотеку з чудовою вербовою гілочкою з бісеру та гарним настроєм.

Майстер-класс із бісероплетіння
 

Знайомтесь: книжка!

Пінзель. Фантазія на тему біографії. Ірина Пустиннікова

15_04_2024_5Йоганн Георг Пінзель (? — осінь 1762) — найвидатніший скульптор епохи рококо на українських теренах.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу