Школа комп'ютерної майстерності з презентацією інформаційних сайтів для бібліотеки

PDF Print E-mail

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Субота, 21 грудня 2019 11:54

skola_komp_120 грудня центральна бібліотека для дітей зустрілася з учнями школи комп'ютерної майстерності.

Це третя зустріч, мета якої – презентувати сайти віртуальної реальності, що створили учні 4-х класів для бібліотеки. Зустріч була насиченою пізнавальним матеріалом, цікавою ігровими моментами та дуже приємною для бібліотеки, адже у її користування будуть передані чотири інформаційні сайти.

Перед презентацією сайтів учні 4-х класів виступали з доповідями про можливості віртуальної та доповненої реальності. Першачки цієї школи, які прийшли познайомитися з проектами старших, мали змогу почуті теоретичні знання одразу спробувати на практиці, подивившись окуляри віртуальної реальності та книжки з доповненою реальністю. Діти жваво спілкувалися про можливості, які дають нам інноваційні методи віртуальної та доповненої реальності у різних сферах життя.

Далі бібліотекарі, викладачі та учні школи переживали найцікавіший момент зустрічі – презентацію інформаційних сайтів. Чотири творчі групи презентували свої сайти. Без перебільшення можна сказати, що всі вони дуже круті! Учні доклали багато зусиль, творчого підходу, знайшли цікаві рішення для реалізації свого задуму. Ми думаємо, що всі вони мають право на життя! А головне – ці сайти допоможуть дітям міста наблизитися до бібліотек та ознайомитися з віртуальною та доповненою реальністю.

Розрядилась змагальна напруга у бібліотечному просторі віртуальною грою, яку запропонувала учням викладачка. Всі діти зареєструвалися у своїх смартфонах – і гра почалась. 10 запитань і на екрані вже п'єдестал переможців. Круто! Переможці отримали грамоти.

Фотомоменти заходу

 

Знайомтесь: книжка!

Пінзель. Фантазія на тему біографії. Ірина Пустиннікова

15_04_2024_5Йоганн Георг Пінзель (? — осінь 1762) — найвидатніший скульптор епохи рококо на українських теренах.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу