Куток Європейського Союзу на книжковій полиці

PDF Print E-mail

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Понеділок, 18 січня 2021 12:06

evrokytok_1В Івано-Франківський центральній бібліотеці для дітей презентували куточок Європейського Союзу

«ЄС на книжковій полиці» завдяки проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні»», щоevrokytok_2 підтрималоПредставництво Європейського Союзу в Україні.

Дякуємо Представництву Європейського Союзу в Україні за матеріали для оформлення Куточка Європейського Союзу "ЄС на книжковій полиці".

Куток «ЄС на книжковій полиці» містить багато інформації для юнацтва, підлітків та дітей. Навіть доросла аудиторія може скористатися матеріалами. В брошурах, що розміщені на книжкових поличках, подана дуже корисна, цікава та докладна інформація про Європейський Союз. Для широкого кола читачів цікавою буде інформація про створення ЄС, які події передували ідеї про створення союзу держав; ЄС – що це таке і чим він займається; що дає державам асоціація в ЄС; як функціонує ЄС;

Для молоді неоціненною буде інформація про навчання в країнах ЄС; про те, що ЄС – це простір свободи, безпеки та справедливості; як безпечно виїхати до країн ЄС і що означає бути європейським громадянином.

evrokytok_3Для дітей брошури відкриють цікавий світ Європейського союзу у обличчях, у пам'ятках архітектури, у різноманітному світі рослин та тварин, у традиціях та, звичайно, у іграх.

Матеріали, розміщені у куточку "ЄС на книжковій полиці", неодмінно зацікавлять відвідувачів різної вікової категорії і стануть поштовхом для проведення цікавих і різноманітних заходів для дітей та юнацтва.

«Відкрий для себе Європу!» - закликає кожна брошура, яскрава карта та дуже цікаві пізнавальні ігри.

Чекаємо на відвідувачів! Куточок вже готовий до спілкування!

 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу