Відкриття гуртка "Грайлики-читайлики"

PDF Print E-mail

Новини,

Останні новини

Автор: Івано-Франківська центральна міська дитяча бібліотека   
Четвер, 02 березня 2017 17:12

Бібліотекарі створили для дітей усі умови для гарного відпочинку. Обладнали зручне килимове ігрове поле, на якому можна грати у будівельно-конструктивні ігри. На килимку також можна погратися у машинки та заодно згадати правила дорожнього руху. Можна пофантазувати, усамітнившись у кольоровій цирковій палатці чи в палатці-хатинці, а можна й справжню виставу влаштувати.

Любителям малювання також знайшовся гарний куточок: невеличкі зручні столики та стільчики, що розташувалися у протилежній стороні читальної зали. За бажанням можна вибрати любі засоби для малювання: кольорові олівці, фломастери, фарби. Є навіть дошка й кольорова крейда.

Проте саме з читання розпочинається зустріч дітей в оновленій читальній залі. Бібліотекар Атаманюк Леся Володимирівна влаштовує гру «Назви казкового героя ». Діти по черзі, не повторюючись, називають казкових героїв. Радіють, що жоден не схибив, назвав свого героя. А далі діти разом з Лесею Володимирівною згадують одну з найперших своїх казок «Колобок». Не просто згадують, а пробують розіграти за допомогою паперових ляльок. Всім цікаво, захоплююче! А далі був вільний час на ігрових майданчиках. Було захоплююче! А як? Дивиться у фотоматеріалах!

 

Знайомтесь: книжка!

«Роденія, або Подорож за веселку» Надія Гуменюк

rodenijaОднієї ночі хтось у білій тозі скрадається до книжкової шафи в кімнаті Маркіяна.

Детальніше...

Опитування №11

Що читаєш влітку?

Літературу за шкільною програмою - 24.2%
Додаткову літературу - 33.3%
Обидва варіанти - 42.4%

Всього голосів: 33
голосування за це опитування закінчилось на: 31 серп. 2019 - 00:00
Електронний каталог
Віртуальна реальність
Переможець конкурсу